1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC:B napęd Benq

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dieselboy9999, Marzec 30, 2011.

  1. dieselboy9999

    dieselboy9999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Już trochę czasu minelo od wyjścia AC:B i jakoś dopiero mnie teraz wzielo na niego. Mam tak, nagranego AC:B PL, napęd benq i extreme 1.6. Nigdy nie grałem na live i ta kwestia mnie nie interesuje. Teraz pytanie czy wystarczy, że zainstaluje ten dash kinecta który jest w poradniku i gra odpali? Dodam tylko, że Fable 3 ponoć też ma te AP 2.5, a moja konsolka ją przeczytała bez żadnych zgrzytów, zmieniałem w borzie fable tylko wave.

    Czy AC:B odpali?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. killerlol14

    killerlol14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak kolega wyzej powiedzial, LT + musi byc :)
     
  5. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Bzdura. Zrób metodę 3 dashy i zadziała Fable, AC:B i NFS:HP. Przejdziesz i do reszty gier wrzuć LT+.
    Ma napęd BENQ czyli metoda 3 dashy zadziała bo działa na BENQ&Lite-On. Jeżeli dasha kinectowego nie masz to wszystko git :)
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Czytanie za zrozumieniem.

     
  7. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    No i co w tym niezrozumiałego? Nie ma kinectowego, więc ma 9199 maksymalnie. Brotherhood, Fable i NFS zadziała bez LT+.
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    spróbuj 3 dashe a jak nie pójdzie to lt+ bo ja slyszalem i widziałem że nie wszystkim dziala ta metoda....
     
Wczytywanie...

Poleć forum