1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC:B napęd w komputerze nie widzi plytki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sqlfire, Lipiec 4, 2011.

  1. Sqlfire

    Sqlfire Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Front
    Mam problem naped w komputerze nie widzi plytki dvd +r dl VErbatim na ktorej nagrany jest ac;b to moj naped

    LG hl-dt-st DVD-ROM GDR8161B

    z tego co wiem to powiniem widziec ta plytke.

    Gre nagrywalem u kumpla


    Boje sie ze zawali book type nie zmieniajac formatu na dvd rom
    co myslicie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Napęd nie obsługuje płyt dvd+r dl.
     
  4. Sqlfire

    Sqlfire Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Front
    Masz całkowita racje ale naped w xboxie to naped DVD ROM JA równierz takowy posiadam.
     
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To nie wiem. Może update do najnowszego firmware coś da?
     
  6. Sqlfire

    Sqlfire Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Front
    Tylko o to to ja sie nie boje z tego co wiem to powinno czytac na moim napedzie i w xboxie .
    Boje sie ze gra zostala zle nagrana jest swiezutka.

    Myślisz ze plytka w plecy??
     
  7. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak xbox nie czyta to wina płyty, to może tak jak piszesz, wina źle ustawionego booktype.
     
  8. Sqlfire

    Sqlfire Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Front
    Tylko ze naped bede mial jutro dopiero sflashowany.ALe juz sie boje ze plyta zle nagrana, nie moglem zmienic ustawien na dvd rom dawalem set a tam dalej dvd +r dl kumjpla napedu nie ma w spisie book type uzylem nero cd/dvd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum