1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC:B nie chodzi, a powinien

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rodimop, Wrzesień 18, 2011.

  1. rodimop

    rodimop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przeróbkę LT+ 1.91 i dashboard 13599. Call Of Duty Black Ops śmiga mi normalnie w single jak i na multi, lecz gdy nagrałem Brotherhooda to już są schody. Przepuściłem przez abgx i wszystko jest na zielono, prócz System Flags na żółto z komunikatem "Antipiracy25 Media".
    Wkładam płytkę do konsoli, jest ładnie zagraj w Assassins Creed no i dalej jest czarny ekran..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    coś nie tak jest z patchem ap25 . sam mam z tą gre problem a zmarnowałem na to juz 3dvd i różne wersje nagrywałem a inne gry mi działąja z ap25 więc się dołaczam do tematu i nagrywałem na dobrych dvd. gra mi sie zegrała na dysk nawet w 100% i tak nie odpałila płyta nagrane dobrze.problem jest z pachem ap25
     
  4. rodimop

    rodimop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może wystarczy coś w ustawieniach konsoli przestawić i będzie działać?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie włąśnie sam mam problem z tą gra dasha i konsole pisze na dole ale inne śmigają .nie wiem czy nie trzeba ręcznie poszukać wgrać ap25 na 1.91
     
  6. maxtro

    maxtro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jaką wersje Assassina ściągacie z sieci ? Najlepiej czystą czyli - Assassins.Creed.Brotherhood.XBOX360-GLoBAL
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    mi akurat global nie działał po przepuszczeniu przez abgx360 ale chyba innej na sieci nie ma .ale ta jest chyba najlepsza .w abgx360 zwróć uwage czy jest pl bo nie zawsze jest polski język
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ściągnąłem wersje global jakiś czas temu - przeskanowałem abgx, nagrałem i działa na lt 1.91 i 13599. Może masz jakąś felerną wersje.
     
  9. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @rodimop:
    Wrzuć log abgx360 z wypalonej płyty DVD to zobaczymy, w czym rzecz.
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ja nagrałem wszystkie możliwe z neta. zgrać się zgrywa ale włączyć nie chce się juz. każda scanowana abgx360 wina flasha slima ?bo sądze ,żę gra chodzi
     
  11. ColtharPL

    ColtharPL Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja pobierałem wersje COMPLEX z tego co pamiętam i była ok
     
  12. rodimop

    rodimop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Wszystko jest idealnie, prócz AntiPiracy25 Media
    [​IMG]

    PS: Jest to skan wypalonej płyty.
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a abgx360 dałeś autofix level 3?
     
  14. rodimop

    rodimop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @rodimop:
    Nie jest to pełny log, ale jeżli chodzi o AP25 to gra musi działać... z tym, że iX LT+ v. 1.91 nie powinien zawieszać się z czarnym ekranem. Zostało to usunięte ze względu na AP26 które pojawiło się w 2.0.13599.0.

    Jesteś pewien w 100%, że masz wgrany iX LT+ v. 1.91?
     
Wczytywanie...

Poleć forum