1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC:B Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez walistopa18, Grudzień 2, 2010.

  1. walistopa18

    walistopa18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Zawsze odpalałem gry dzięki płycie Activite.iso nagrałem Assassina i wsadziłem do go xboxa, zaczeła sie aktualizacja, xbox mi sie zaktualizował, jednak Assassin mi nie odpalil, wie poczytalem o nowym dashu, wsadzilem aktualizacje do pendriva, ale mi tego nie odczytalo( no bo mi zaktualizowal sie xbox przy odpalaniu 1 raz AC:B). wiecie co moge zrobic zeby mi ta gra poszla?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Jedyna opcja : reflash na Ixtreme LT+
     
  4. walistopa18

    walistopa18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mogłbys mi powiedziec jak ma to zrobic?
     
  5. Kage

    Kage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zalezy jaki masz naped

    podlaczasz do pc wyciagasz klucz , wgrywasz nowy soft do napedu razem z tym kluczem i masz lt+
     
  6. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Macie może jakiś poradnik jakie opcje zastosować w abgx by nagrać obraz iso na płyte...
     
  7. walistopa18

    walistopa18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam napęd Liteona. Mógłbys mi dokładnie wytłumaczyc jak mam to zrobić?
     
  8. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Flash: Lite-on - Jungleflasher/DosFlash
     
Wczytywanie...

Poleć forum