1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ac:b

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez z1elony, Listopad 29, 2010.

  1. z1elony

    z1elony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Nie jestem obeznany w tych tematach, więc proszę o trochę wyrozumiałości. Ściągnąłem dziś z tego forum Assasina po PL. Wkładam do xboxa, aktualizuję się tam coś widzę nowy dashbord no i aktualizuje sie dalej cos kawalek i koniec. "Wyczyść płytę szmatką" Co jest grane? Dodam, że wszystkie gry mi chodzą typu cod black ops itp. Dodam, że nie mam teraz avataru i kiedy chcę go ustawić wyskakuje napis "musisz pobrac aktualizacje" czy cos w tym stylu. Nie umiem podłączyc neta do xboxa, a po za tym wolalbym tego uniknąć. Co da sie zrobic? Strasznie pogralbym w tego assasina no ale cóż. :( Czekam na wasze odpowiedzi.!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kozman

    kozman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Brak flasha LT+ z tego co na pierwszy rzut oka widać.
    Bez tego nie pograsz już teraz, gdy zainstalowales nowego dasha.
     
  4. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Jakiego masz flasha napędu? Bez LT+ go nie odpalisz a możliwe że oflagowało ci konsole.
    Avatarów nie ma bo w tej aktualizacji nie było plików avatarów pojawią się jak zainstalujesz dasha z avatarami
     
  5. z1elony

    z1elony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam pojęcia co to jest ten flash. Kupiłem xboxa na początku wakacji i akurat nowe coś właśnie weszło i od razy mi w sklepie tam zflashowali. Mam nowego ixtrema, a przynajmniej tak mi sie wydaje. Czekam na dalsze odp!
     
  6. Microo

    Microo Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeżeli próbował odpalić na liteonie lub benq bez LT+ to na 100% oflagowało mu konsolę. Także nie radzę teraz podłączać jej do sieci :)

    Grać będziesz mógł, ale po aktualizacji firmware + spatchowaniu obrazu gry. A tak w ogóle to kup oryginał!
     
  7. z1elony

    z1elony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola nigdy nie zostanie podłączona do neta. Co to jest te oflagowanie? Jak zaktualizowac firmware?
     
  8. z1elony

    z1elony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Oflagowanie to inaczej oznakowanie przerobionej konsoli, firmware niech zaktualizuje ci fachowiec, lepiej sam się tego nie czepiaj...
    Microo: Nie na 100% oflagowało, bo są przypadki gdzie uruchamiano AC i nie flagowało konsol
     
  10. z1elony

    z1elony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy to ma znaczenie ale mam xboxa elite z 2010 podejrzę...
     
  11. Microo

    Microo Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli na 100% masz napęd liteon i to jeden z nowszych wersji. ATi dobrze radzi - w tym wypadku, jeżeli nie masz pojęcia o firmware, ani tym bardziej nie posiadasz sprzętu to reflashingu to najlepiej skorzystaj z usługi jakiegoś zawodowca.
     
  12. z1elony

    z1elony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ile takie coś kosztuje? W sumie nie będę przerabiać specjalnie żeby assasin działał trudno, jakoś przeżyje.
     
  13. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    50-70zł. Więcej nie dawaj, bo więcej to tylko pazerni biorą :p Lepiej zainwestuj w LT+, bedziesz spal spokojnie
     
  14. z1elony

    z1elony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra dzięki, ale to dopiero za jakiś czas nie mam na razie na to pieniedzy. Mam jeszcze takie pytanie. Jak odflagowac konsole? i jak zrobic zeby w tym nowym dashboardzie byly avatary? bo nie mam w ogole avatarow na tym nowym. :(
     
  15. 290292

    290292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świecie
  16. z1elony

    z1elony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A skąd wziąść dasha z avatarami? Bo zawsze miałem tą swiadomość ze avatar żyje, a teraz lipa. ;p
     
  17. Jeckie

    Jeckie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ściągnąć możesz z internetu na kompie i nagrać na płytę czy pendrive. Do konsoli podpinasz i instalujesz.
     
  18. z1elony

    z1elony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jest może tutaj na forum takie coś do ściągnięcia? Mile widziany byłby link, bo jak ja zacznę szukać to nie znajdę... ;p
     
  19. z1elony

    z1elony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I przy okazji mógłby ktos odpisac w temacie "film na xbox 360" napisałem go w tym dziele. z gory dzieki.
     
  20. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    FAT lub FAT32 to system plików. Gdy wejdziesz w właściwości pendriva to powinno pisać. Jeśli masz NTFS po prostu sformatuj pendriva na FAT32.
    Odflagować już nie odflagujesz. Niestety ;/ Na dzień dzisiejszy takiej możliwości nie ma.

    http://download.microsoft.com/downl...-4BD5-B613-122E7C3A1390/SystemUpdate12611.zip
    Z oficjalnej stronki Microsoftu.
    Robisz wszystko tak samo, jak w przypadku bety, tylko wgrywasz tego uptade.
    Pozdrawiam ;)
     
  21. z1elony

    z1elony Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki czyt on jest z avatarami? bo mam tego nowego ale bez avatarów.
     

Poleć forum