1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ac: Bh

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 87grzes, Wrzesień 18, 2011.

  1. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Witam mam pytanie wrzucam asssasin creed Brotherhood do abgx360 wyswietla mi sie "http://w5.wrzuta.pl/obraz/26Bw4dL0Rko/bez_tytulu" nagrywam gre odpalam wyskakuje mi czarny ekran plyta zakreci sie ze 3 razy i staje :( nie wiem czy to wina plyty czy obraz ?? Prosze o Pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a masz lt 1.91 i najnowszego dasha?
     
  4. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    tak mam LT1.91 i dasha z gry Dragona age 2. Tego najnowszego nie wgrywam bo usuwa klucz napedu
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie wiem jaki ma ale wnioskuje ,taki ,że bez lt 1.91 się nie pójdzie
     
  6. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    onix212 napisałem ze mam lt 1.91
     
  7. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
  8. PLedwon

    PLedwon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1.91 nic Ci nie da bez najnowszego dasha Ta gra ma ap2.5 Pacze dograne przez abgx dla 1.91 pasują tylko do najnowszego dasha. A i chyba oflagowałeś sobie
    konsole bo 1.91 już nie ma zabezpieczenia przed złym ap2.5
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jakiego masz dasha 2.0.13599.0 ? odrazu ci polecam wavepatchera na ta gre poszly mi 5plyt z abgx360 .wave patcherem poszlo dopiero. ale gra się nie nadaje na live. z tego co wiem powyżej lt czyli plus chroni przed flaga
     
  10. PLedwon

    PLedwon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    "LT+ v1.91 RELEASED This version is for dashboard version 2.0.13599.0 – It is based on the latest firmware as updated by the recent dashboard update. The stock firmware version should now be 02510C. It supports XGD3 originals, but not XGD3 backups. It also supports the new AP2.6 checks however there is no longer any protection against bad/incorrect burns with older patches so MAKE SURE your burns are patched with the latest ABGX. If they are then there is no need to re-burn" -ze strony http://c4evaspeaks.com/
    Sory memory LT 1.91 NIE CHRONI
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ale nie wiesz jaką wersje tam mial stawiam że ta z dasha 12xxx bardziej ap25
     
  12. PLedwon

    PLedwon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No własnie !!! Ma Lt 1.91 wiec ap2.5 czy 2.6 jeden grzyb nie pasowały do dasha Gra nie odpali i flaga bo LT 1.91 nie chroni
     
  13. Ridic_sv

    Ridic_sv Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Gra ma AP25 też mam ten sam problem, choć może potrzebuje połączenia z netem na LT+ u znajomego działa jak jest podłączony.
     
  14. Marsjanin

    Marsjanin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    posiadam lt1.9 przerzuciłem przez abgx360 level 3 Assassins.Creed.Brotherhood.XBOX360-GLoBAL i czy pojdzie ??>>
     
  15. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zależy jaki dash
     
  16. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Konsoli nie oflagowalem bo nawet mi sie gra nie wl 3 razy zakreci sie plyta czarny ekran i zawiesza sie ;/ dasha mam 2.0.12625.0
     
  17. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    a po 2 konsole nie mam i nigdy nie miałem i nie będę mieć podłączonej do neta
     
  18. PLedwon

    PLedwon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Żeby oflagować nie musi się włączyć gra wręcz odwrotnie właśnie tak jak u Ciebie. Jak nie podłączasz do neta to czy masz czy nie masz flagi Cię nie interesuje bo i tak bana nie dostaniesz.
     
  19. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema, niechce zakładać nowego tematu a mam problem z grą. Rozwaliłem wszystkie wierze Borgia oprócz 3 które są wysuniete na prawo ( na wschód) , tych trzech nie moge zniszczyć gdyż nie moge sie do nich dostać , są one za taką przezroczystą zaporą, jak na nią wejde to ginę. No i w sumie nie moge dalej sie posuwać w grze gdyż wszystko juz zniszczyłem/odnowiłem i zrobiłem wszystko co było do zrobienia w obszarze który jest dostępny. Dlatego pytam się co zrobić żeby odblokować ten obszar który jest zablokowany żebym dalej mógł grać
     
  20. Marsjanin

    Marsjanin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    posiadam lt1.9 przerzuciłem przez abgx360 level 3 Assassins.Creed.Brotherhood.XBOX360-GLoBAL i czy pojdzie ??>> mam dash 2.0.13146.0 ?
     
  21. 87grzes

    87grzes Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    Dokładnie soft jaki mam wgrany to
    IXTREME 1.9 LT PLUS V1.1
    Za powyższa pomyłkę bardzo przepraszam
     

Poleć forum