1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC Brotherhood AP 2.5 i beta dasha z końcówką 416

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez wiktor96, Listopad 13, 2010.

  1. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak więc jak wiemy nowy assasyn ma zabezpieczenia AP 2.5.Posiadam 1 bete dasha kinecta z końcówką 416 i oto moje pytanie.Czy na tym dashu nowy assasyn będzie mi działać i nie oflaguje mi konsoli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Napisz jaki masz napęd ...
     
  5. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Konsola z lipca 2009 czyli pewnie litek V2
     
  6. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Niestety nie pójdzie
     
  7. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. czemu

    czemu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    siemano, nie jestem zbytnio obeznany, ale mam przerobionego xboxa. widze ze wszyscy z was na tym forum(a przynajmniej wiekszosc) sciagaja ac brotherhood. ja jednak kupuje i chce wiedziec czy wasz problem z odpaleniem jest z powodu przerobionego x klocka czy pirata. czy ten problem jest tylko z wami piratami(bez urazy) czy to rowniez moj problem:confused:
    bardzo prosze o odp
    pozdr.
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @up
    Wszystkie te problemy spowodowane są nowymi zabezpieczeniami, które omija jedynie LT+.

    Na oryginalnej grze i przerobionej konsoli wszystko działa już bez problemu. (na nie przerobionej oczywiście też)
     
  10. czemu

    czemu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    dzieki wielkiie za szybką odp
     
  11. TheRamzes

    TheRamzes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Z tego co wiem to nawet oryginał oflaguje Ci konsole tak, że uważaj :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum