1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC: Brotherhood na LT+ 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dcp, Grudzień 5, 2011.

  1. dcp

    dcp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak nagrac AC: BROTHERHOOD, zeby dzialalo na LT+ 2.0 ? Nagralem wedlug instrukcji nagrywania gier z zabezpieczeniem AP 2.5, jednak po wrzuceniu plytki konsola wyrzuca komunikat "Nieobslugiwana plyta". Co jest nie tak ? Dziekuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  5. magyja

    magyja Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam podobny problem:/ raczej mam cichą i w zacytowanym temacie nie znalazłem odpowiedzi na 2 pytania:
    1. jak sprawdzić media ID na już wypalonej płycie (AC:B i BF3)?
    2. czy muszę mieć zainstalowaną gre żeby wgrać TU?
    może pytania głupie ale jestem totalny świeżak:p
    i jeszcze jedno:
    3. co jak teraz nagram jakąś gre z XGD3 np MW3? do wszystkich nowych gier będę musiał robić TU?
     
  6. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wydaje mi się że przepuszczając płytę czy iso przez abgx360 pokaże Ci w logach

    tak

    to zależy czy łączyłeś się z LIVE - ja nie łączyłem się i nie załapałem cichej aktualki - i nie muszę korzystać z TU - wszystko mi się odpala normalnie

    ale mówi się że jak wyjdzie lada dzień LT+3.0 - to i tak płyty XGD3 będzie trzeba wypalać od nowa
     
  7. magyja

    magyja Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za odpowiedź:)
    z AC:B udało się wyciągnąć media ID ale BF3 ma XGD3 i trik z abgx360 już się nie powiódł:/
    pozostaje mi czekać na LT+3.0:/
     
  8. dcp

    dcp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No wlasnie chodzi o to, ze nie laczylem sie z XBL. Skad wobec tego bierze sie ten blad? Jakis miesiac temu zainstalowalem lt 2.0+, od tej pory nagralem kilka gierek XGD3 za pomoca IMG Burn i wszystko bylo ok. Skad wiec ten problem z AC: Brotherhood? Moze powinienem go nagrac tak jak nagrywam tytuly z XGD3 ?
     
  9. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    moż
    może po prostu pobrałeś jakiś trefny release - skąd pobierałeś ?
     
  10. dcp

    dcp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Release SZOPASQUAD
     
  11. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  12. dcp

    dcp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki, sprawdze te wersje. Mam tylko pytanie. Wedlug jakiego tutorailu najlepiej nagrac te plytke ? Nagrywac tak jak sie to robi przy zabezpieczeniu AP 2.5 czy moze nagrac tak jak ostatnie tytuly z XGD3?
     
  13. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    więc tak - powiem Ci jak ja to nagrywam gry:

    1. pobieram ImGBurn ze strony producenta
    2. instaluję
    3. odpalam
    4. wybieram opcję: Write Image file to disc
    5. klikam na wybieranie pliku: wskazuję plik .dvd znajdujący się wraz z obrazem ISO
    6. klikam Write

    i nic nigdy nie zmieniałem w opcjach, ustawieniach itp. - nagrywam na tanich płytkach GIGAMASTER - wszystko nagrywa się dobrze ( x3 lub x2,4 speed )

    w XGD3 - wybieram opcje Turncate

    i tyle...
     
Wczytywanie...

Poleć forum