1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC: Brotherhood - nie działa kopia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Loreno, Grudzień 23, 2010.

  1. Loreno

    Loreno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!

    Posiadam kopię gry Assassin's Creed: Brotherhood. Najpierw sprawdziłem ją abgx360:
    [​IMG]
    Później po prostu nagrałem grę na płytę. Po włożeniu jej do Xbox'a widzę opcję "Zagraj w grę" (czy coś takiego), ale niestety nie pojawia się tło gry. Gdy chcę włączyć grę pojawia się czarne tło i komunikat, aby przetrzeć grę ściereczką i zrestartować konsolę. Niestety nic to nie daje.
    Wszystkie gry, które nagrywałem wcześniej działają. Gdy pojawiał się komunikat o "ściereczce" to po prostu restartowałem konsolę i działało. Teraz nie wiem co się dzieje. Może to przez te czerwone napisy w abgx360?
    Prawdopodobnie posiadam napęd BenQ, przerobiony oczywiście.

    pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz LT+?
    AC:B ma nowe zabezpieczenie - AP25 i musisz zrobić reflash żeby zagrać w gry z AP25.
    Flash Samsung/Benq - Jungleflasher


    Na tym release nie zagrasz na LT+ - nie ma do niego pacza, a gry z AP25 trzeba paczować na LT+
    Przygotowanie Obrazu ISO do gry na LT+


    Napisz jakiego masz dasha, może uda się zrobić 3xdash, wtedy byś zagrał w tą kopie, co nagrałeś.
     
  4. Loreno

    Loreno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak można sprawdzić wersję dasha? Wydaje mi się, że ostatnio instalowałem wersję NXE (dodana obsługa pendrive do instalacji gier)
     
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    wchodzisz w ustawienia konsoli tam gdzies to jest
    ustawienia systemu>ustawienia konsoli>dane systemowe
     
  6. Loreno

    Loreno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OK, sprawdziłem.
    Jest coś takiego:
    Interfejs główny: 2.0.9199.0

    To jest wersja dashboard'u?

    No i jak? Da się coś zrobić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum