1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC Brotherhood nie działa.LT+2.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Piotrek Jemielita, Grudzień 12, 2011.

  1. Piotrek Jemielita

    Piotrek Jemielita Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Przyszedłem ze szkoły,włączyłem nagrywanie AC Brotherhood i poszedłem kończyć drugą część AC.
    W abgxie tej gry jest AntyPiracy 25 Media.
    Wracam do komputera,patrze a tu jakiś błąd,niestety zamknąłem clone cd więc nie mam ssa buga.
    Gra w ogóle nie jest rozpoznawana przez napęd.Grę nagrywałem na Verbatimkach DL+R prędkością 2.
    Nie wiecie czym to może być spowodowane?
    A z resztą tutaj ss z abgx:
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    Poradzicie coś?Bo nie chcę spalić drugiej płyty:/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    użyj wavepatchera jak masz dash 599/604 wybierz sobie patch na 509, abgx360 nie umi wgrać ci patcha ap25 i zależy jaki masz dash też i czy nie łączyłeś się ostatnio z live
     
  4. Piotrek Jemielita

    Piotrek Jemielita Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Internet mam odłączony całkiem.Dasha obstawiam (dokładnie nie wiem,zobacze potem) mam tego prawie najnowszego,oprócz tego co ostatnio wszedł.A masz jakiś link do poradnika z tym wavepatcherem?
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    niepotrzebny jest poradnik ściagasz najnowszą wersje i dajesz tylko popraw ap25 wybierasz dash i iso i się pat****e gra nie nadaje się na xboxlive ale powina działać ,ewentualnie ściągnij sobie wersje od grupy srt
     
  6. Piotrek Jemielita

    Piotrek Jemielita Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    bo nie ma wgranego patcha ap25 lub nie na taki dash jak ty masz lub lt
     
  8. Piotrek Jemielita

    Piotrek Jemielita Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobię tak,pójdę na xpudło,zobaczę jaki mam dash i wtedy mi ewentualnie pomożesz.
    Liczę na Twoją dobrą wolę w stosunku do newbie ;)
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak nie masz dasha 14xxx nie łączysz się z live powino działać ,abgx360 wgrywa najnowsze patche i dash 599/604 lt 1.91 do 2.0
     
  10. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mi tez brotherhood nie dziala ale nie placze z tego powodu bo juz przeszedlem na starym dashu i ixtremie :p przeez abgx przeposc i bedzie dobrze :]
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    aaa własnie czy w abgx360 ustawił autofix level 3
     
  12. Piotrek Jemielita

    Piotrek Jemielita Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Potem tak,już po nagraniu...Ale i tak nie zfixowało,napisane było,że nie ma tych plików w bazie.Dashem się na razie nie mogę zająć bo zajęty jestem;/ jutro to ogarne.Revelations będzie działało:p?
     
  13. Piotrek Jemielita

    Piotrek Jemielita Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry za dubla od razu.
    No tak,dzisiaj skończyłem AC II,sprawdziłem wersję dasha i jest to: 2.0.13604.0
    Przeróbkę mam LT+ 2.0,napęd samsunga.
    Jak nagrać grę i co zrobić przed nagraniem aby działała?
    Mówię ofc o ACB
    Assassin's Creed: Brotherhood (2010) - polish:Elite:board
    Jest to wersja SKT.
    Pomoże ktoś?Może być tutaj albo gg:2925709
    A może to najzwyczajniej w świecie wina programu do nagrywania/nagrywarki?Bo płyta nie jest czytana w ogóle przez konsolę,a nie jest to czarny ekran.Zpatchowałem grę ręcznie.Jak myślicie?Nagrać jeszcze raz ten sam upload tylko innym programem?
     
  14. mattteusz100

    mattteusz100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak skonfigurowac abgx aby odpalic AC?? bo cały czas mi wyskakuje ze płytka jest nieobsługiwana...trzeba sciagnac jakies dodatkowe pliki?
     
Wczytywanie...

Poleć forum