1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC Brotherhood płyta nie jest obsługiwana

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ahmeden, Grudzień 1, 2012.

  1. ahmeden

    ahmeden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Zamieszczam kolejny temat, może tym razem (jak w przypadku nfs'a) wszyscy mnie nie oleją. Ściągnąłem AC Brotherhooda po polsku wypaliłem img burnem z prędkością 2.4x , na płytkę verbatim. Break Layers dałem calculate optimal bo był plik dvd. Kolejny raz dostaje komunikat albo "Nierozpoznana płyta" lub "Płyta nie jest obsługiwana".Nie wiem co robię źle, bo ten poradnik do nagrywania jest stworzony chyba z myślą o starych wyjadaczach a nie początkujących. Szukasz informacji o tym jak nagrać płytę XGD 2 LT 2.0 w poradniku o LT 2.0 jest poradnik do wypalania pod lt 3.0 jednak jest link który odnosi do uwaga: tego samego tematu. Nie ma informacji jak wypalić XGd 2 tylko xgd3 i jak przerobić grę z lt 3 na 2. Ja ściągnąłem gotowy obraz do wypalenia - przerobiony. Zatem w czym tkwi problem? Ten sam problem mam z nfs most wanted 2 tylko że mw czasem działa jak włożę płytę za 50 razem może ją wczyta... od czego to zależy? Chciałbym w końcu się dowiedzieć jednak 100% osób , które się wypowiada w takich tematach udziela mi jakże bezcennych rad , że np. ta gra jest słaba więc pograj w forzę, albo "tak to się czasem dzieje". Dodam , że gry wypalam nagrywarką w laptopie, niestety nie posiadam jeszcze ihasa - czekam do wypłaty ;p Za sensowne odpowiedzi i pomoc z góry dziękuję.

    Ahmeden
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: AC Brotherhood płyta nie jest obsługiwana

    Masz iHasa? Jakie masz lt?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. ahmeden

    ahmeden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co do lt nie jestem pewien, jednak przerabiałem konsolę 6 miesięcy temu, więc to raczej LT 3.0. Gra jest w LT 2.0.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: AC Brotherhood płyta nie jest obsługiwana

    No to nic dziwnego że nie działa. Przeskanuj ja abgx i nagraj ponownie

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. ahmeden

    ahmeden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc nie działa, bo jest pod lt 2 ? czy dlaczego? NFS MW 2 którego nagrywałem ostatnio też jest pod lt 2.0 i czasami odpala czasami nie ... Powodem jest wersja lt?

    rozumiem, że mam dograć topologię tak?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  8. ahmeden

    ahmeden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok , przy wgraniu topologii pojawiły się dwa żółte komunikaty:
    "There is no verified rip of Xec CRC 0B8398A2 in the online database"
    a niżej
    "Verification failed"

    Wszystko spoko? Czy coś źle zrobiłem?

    Wcześniej był zielony komunikat, że topology data was successfuly fixed.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: AC Brotherhood płyta nie jest obsługiwana

    Jest ok, teraz nagraj

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. ahmeden

    ahmeden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jutro, musze plytki kupic ;p
     
  11. ahmeden

    ahmeden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wielkie dzięki za pomoc. nie wiedziałem o co chodzi :) wielki big up dla Ciebie Dexter
     
Wczytywanie...

Poleć forum