1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ac: Brotherhood - pytanie w sprawie AP2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DonPiotrek, Listopad 24, 2010.

  1. DonPiotrek

    DonPiotrek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest taka sprawa, pobrałem wstawkę
    Assassins Creed Brotherhood (2010) AP25.READNFO.XBOX360-iND
    gdyż wychodziło, że ta jako jedyna którą mi się udało znaleźć zawiera język polski. Jest jednak szkopuł. Mam starego Dasha, iXtreme 1.51 (LiteOn). Więc zadaję pytanie. Co zrobić żeby móc przyjemnie pograć PO POLSKU? Czekać na inną wstawkę czy zrobić to jakoś samemu?

    Proszę o szybką odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Panie DonPiotrku. Ta wstawka nie jest po polsku.

    Resztę informacji odnośnie odpalenia gry znajdzie Pan na forum.
     
  4. DonPiotrek

    DonPiotrek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rozumiem, że muszę czekać na wstawkę po polsku, czy może już takowa gdzieś jest?
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Wstawka mająca w tytule 'multi 10' jest z polskimi napisami. Czy jest na forum nie wiem.
     
  6. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Premiera Polska miała miejsce już kilka dni temu. Do dzisiaj jednak nie widziałem żadnego realsu po PL. Sam chętnie bym już pograł :(
     
  7. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Gra jest dostępna dla wybranych w serwisie xbox-sky.pl :: Logowanie


    Dodam jeszcze, że polska wersja nie jest kompatybilna z LT+, działa tylko na konsolach, w których zastosowano sztuczkę z instalają dasha.
     
  8. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  9. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
  10. spec1345

    spec1345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    jest multi 10 z polskim napisami
     
Wczytywanie...

Poleć forum