1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC.Brotherhood?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kooloo123, Wrzesień 9, 2011.

  1. kooloo123

    kooloo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam pobrałem Assassin's Creed: Brotherhood z stąd Konsole :: Assassin's Creed: Brotherhood - Assassin's Creed III *2010* [Multi10-PL] [PAL] [XBOX360-ANDI] i cz jak postąpię według tego poradnika http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html#post596346 wgrywając tego patch do wersji PL to mi pójdzie ta gra?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Te patche nie są do wersji PL
     
  4. kooloo123

    kooloo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Z tego co wiem to nie.
     
  6. kooloo123

    kooloo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jakę mi zostaje wyjście żeby to nagrać mam LT 1.91?
     
  7. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    jaki masz dash?
     
  8. kooloo123

    kooloo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
  10. kooloo123

    kooloo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To teraz jak mam to nagrać przepościć przez abgx360 czy normalnie nagrać obraz?
     
  11. Gladi

    Gladi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Puść grę przez samo abgx. Sprawdź czy ściągnie Ci tam pliki. Może znajdują się tam w bazie. Sam mam wersję PL.
     
  12. kooloo123

    kooloo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Najlepiej kupić oryginał :) Z pewnością Ci zadziała jak nie to możecie mi głowę uciąć :)))
     
  14. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Najlepiej to się nie odzywaj
     
  15. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    A coś źle napisałem? Sama prawda.
     
  16. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Może i prawda ale temat jest związany z płytą nagrywaną.Ty proponujesz kupno oryginału co zakładający ten temat doskonale wie że na oryginale nie będzie problemu. Twoje posty nic nie wnoszą do tematu i problemu także mógłbyś się powstrzymać od nabijania postów.

    Ustaw abgx tak jak w tutku bo są to ustawienia do patchowania ap25.
     
  17. kooloo123

    kooloo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A w abgx powinno mi wyskoczyć na koniec: any dvd style corruption was not detected?
     
  18. kooloo123

    kooloo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i jeszcze na koniec
    Game CRC = F4CC3E5
     
  19. Gladi

    Gladi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jak nie ma żadnych błędów na kolor czerwony to powinno Ci pójść. Po prostu przepuść przez abgx i nagraj sobie IMGburnem.
     

Poleć forum