1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC: Brotherhood

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PasztiBarca, Marzec 6, 2012.

  1. PasztiBarca

    PasztiBarca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam pytanie, wrzuciłem sobie płytke z AC:B płytka normalnie sie zainstalowała bez żadnego błędu wszystko cacy a jak chce ją włączyć to chwile zakręci płytą i wyskakuje Nieokreślony Błąd Płyty :|
    Ludzie pomóżcie :p
    Konsola LT2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    nagrywane Ihasem ?
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  5. PasztiBarca

    PasztiBarca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ciesel wszystko zrobiłem wg Twojego poradnika nagrałem następną płytke i jest to samo Płyta nie jest obsługiwana :/
     
  6. PasztiBarca

    PasztiBarca Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a system jest 2.0 13599
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak nie masz cichej to musisz sobie wypalić czyste iso , na necie pełno modyfikowanych .jak masz samsunga lub hitachi kopie tylko chyba z ihas
     
Wczytywanie...

Poleć forum