1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ac ii

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Misiuk, Listopad 27, 2009.

  1. Misiuk

    Misiuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Witam. Mam przeróbkę 1.6. Zakupiłem dzisiaj AC 2 i wpuszczam do napędu i pojawia się "Aktualizacja xboxa, czy chcesz teraz" Więc ja tak, a ona parę mi się razy powyłączało i nic. Tzn, muszę mieć to activate iso?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
  4. Misiuk

    Misiuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    To to jest? Na prawdę? Można na komórkę?:D Tzn, nie mam tego dashboarda co nie dawno wyszedł, a mam NXE. I to jest ta aktualizacja'??
     
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Jest to najnowsza aktualizacja, która rozwiąże twój problem. Na komórke nie możesz. Tylko pendrive lub CD
     
  6. Misiuk

    Misiuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Czytałem,że muszę mieć activate. Czy to, całkowicie zmieni to ?
     
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Skoro chce sie zrobic aktualizacja z plyty tzn ze gra zostala odczytana.
    Na CD chyba najszybciej jesli nie masz Pendrive'a ;).
     
  8. Misiuk

    Misiuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Czyli,

    Wgrywam na pendrive-> załączam na xboxa-> i mogę się cieszyć grą?

    Bo czytałem tutaj http://xboxforum.pl/problemy-f23/assassins-creed-ii-nie-wlacza-sie-31257.html , że kolega miał ten sam problem i doradzali mu tylko activate.iso

    Dzięki za pomoc!
     

Poleć forum