1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ac ii

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Phafor, Maj 16, 2010.

  1. Phafor

    Phafor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam problem ponieważ nie mogę zainstalować AC II. Płyta jest na Verbatimie, bez rys. Pierwszą rozgrywkę zagrałem z poziomu płyty, chciałem sprawdzić czy płyta działa. Pograłem około 30 minut i pojawił mi się błąd, żeby plytę przetrzeć czystą szmatką. Wyjąłem płyte i sprawdziłem czy nie ma zabrudzeń. Zdziwiłem się bo płyta była czysciutka. Postanowiłem wiec zainstalować zawartość DVD w celu odciążenia lasera. I tu zostałem zaskoczony :O Instal dochodzi do 95% i wywala komunikat, że płyta jest brudna :O Czytałem na forum ze są jakieś bugi zwiazane z postępem w grze (chyba w Wenecji) ale czy to jest właśnie przyczyną mojego problemu?

    Pozdrawiam i z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamilMasterPL

    KamilMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a inne przy innych grach też wywala błąd ?
    jak tak to laser już nie wyrabia ;/
     
  4. Phafor

    Phafor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przy innych śmiga
     
  5. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moze nagrywarka. Ja miałem takie problemy ze swoja zmieniłem na pioneer 112 i wszystko śmiga
     
  6. Phafor

    Phafor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywarke mam dobrą a nawet b.dobrą. Nawet na Vakossach mi sie gry nagrywają. AC II jest nagrane na Verbatimie. Nie wiem co jest nie tak :(
     

Poleć forum