1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC IV i zacinajaca sie konsola

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Elm0, Listopad 17, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Elm0

    Elm0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepuscilem przez ABGX , wypalilem IMG wedlug ustawien jakie wypalalem pod GTA V ( ktore dziala) i zacina sie cala konsola na napisach(pomaga tylko wylaczenie jej guzikiem w konsoli) , ze gra jest tworzona przez ludzi o roznych wyznaniach . Ktos mial podobny problem? Wedlug jakich ustawien wypalalac ,zeby zadzialalo?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Elm0

    Elm0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cenna rada dzieki ...
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Innej nie dostaniesz.Ustawienia masz dobre skoro gta działa.Czasem bywa źe sie źle wypali.
     
  6. Elm0

    Elm0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dosc dziwne te objawy , bo pierwszy raz mam cos takiego ,ze cala konsola sie zawiesza .

    ok dziala dzieki . Da sie jakos dograc jezyk polski do wersji angielskiej ??
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na LT nie da rady, jakbyś miał RGH to podmieniasz pliki w obrazie i wrzucasz na dysk.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. Elm0

    Elm0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiec to juz bez znaczenia :/ , ale dzieki
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum