1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC Revelations- czarny obraz...

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez rtv2500, Styczeń 26, 2012.

  1. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam

    Mam problem z moją konsolą. Może zacznę od tego, że posiadam LT 3.0. Po włożeniu do napędu gry AC: Revelations, płyta się kręci i robi się czarny ekran. Konsola łapie zawiasa i tylko reset jej pomaga. Gdy instaluję na dysk to przy 50 % wyskoczył błąd , żeby przetrzeć szmatkę ściereczką. Obraz płyty nagrany ihas124b, patchowany agbx najnowszym (wszystko na zielono). Nagrałem drugą płytę i również nie działa... W Dance central 2 mam podobnie, nie ma czarnego ekranu, ale po chwili wyskakuje, żeby przeczyścić szmatkę ściereczką. Inne gry np. takie jak Driver SF, skyrim i wiele innych śmiga... Wszystkie gry wypalone na Verbatim. Liczę na Waszą pomoc.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oraz pytanie czy w konsoli oryg napęd:)
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    xgd3 skanuj abgx360 autofix level 3 i nagrywaj clonem cd a xgd2 powino normalnie chodzić
     
  6. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Programy ustawione jak w poradniku. W konsoli oryginalny napęd i cały czas komunikat, żeby przeczyścić płytę szmatką :( Nie mam pojęcia o co chodzi, bo niektóre gry xgd3 normalnie działają :(
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    albo masz coś z kopia albo żle ustawiony program do nagrywania
     
  8. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  9. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak twoje płyty to MKM003(16x)(8x)(4x) to nagrywaj prędkością 4x z zaznaczonym OPC
    jak MKM001(4x)(2.4x) to 2,4x bez OPC
     
  10. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Moje płyty to MKM003 i mam zaznaczone OPC. Niestety teraz nagrałem saints row 3 i też nagrało się bez problemów, no ale niestety komunikat ze ściereczką, no i nawet Imgburn nie chce wczytać jej :(

    Tutaj screen co się dzieje po nagraniu już. Podczas nagrywania 0 błędów, a płyta się nie może wczytać... Czy nowa nagrywarka rozwiąże problem?

    http://imageshack.us/photo/my-images/43/sr3j.jpg/
     
Wczytywanie...

Poleć forum