1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC Revelations problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MaroShoter, Styczeń 25, 2012.

  1. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chciałem nagrać Assassin Creed Revelations tak aby działało na lt +2.0 lecz nie wiem jak, przepuściłem obraz przez abgx'a 1.0.6 lecz wydaje mi sie że spatchowało mi to pod LT 3.0, co zrobić aby ta gra ruszyła mi na LT 2.0? Proszę o pomoc.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak nie masz cichej aktualizacji lub dasha 14xxx ściagasz ja z netu i niczym nie skanujesz i nagrywasz.i nie ściagasz wersji gotowej do lt 3.0
    skanowane abgx360 1.06 nie pójda na lt 2.0
     
  4. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha, dzięki, a dla pewności mogę sprawdzić obraz abgx'em lecz bez autofixu?
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie musisz nie ma sensu abgx360 jest na gry na live i przydany do lt 3.0 raczej na lt 2.0 właściwie offline zbędny 1.05 może poskanować sobie:) bez autofixa
     
  6. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok Wielkie Dzięki. Pozdrawiam.
     
  7. tomo89pl

    tomo89pl Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Z wersją gry od COMPLEX nie będziesz miał żadnych problemów na lt2.0
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
Wczytywanie...

Poleć forum