1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC; Revelations problem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MaroShoter, Luty 14, 2012.

  1. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam xbox'a z LT 2.0 dash'a 13604. Nagrywarkę IHas 124b przerobioną, płytki Verbatim, chciałem nagrać AC; Revelations, lecz wywala mi błąd, przeleciałem go abgx'em bez autofixa i z zaznaczoną opcją "disable writes" lecz xbox go nie czyta. zaniepokoiło mnie SS i DMI, Zobaczcie i poradzcie jak to naprawić. Dziękuję, Pozdrawiam.
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    rozumiem, że masz LT 3.0? topology data jest niepokojąca przepuść grę jeszcze raz. Ssv2 masz czyli dobrze.
     
  4. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napisałem wyżej że mam LT 2.0, i że przepuściłem przez abgx'a bez autofixu.
     
  5. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    przepraszam nie doczytałem... Może masz cichą aktualizacje? Podłączałeś ją do netu wcześniej?
     
  6. MaroShoter

    MaroShoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola nie była NIGDY podłączana do internetu. Nie mam cichej, Wszystkie inne nagrane gry XGD3 działają normalnie, tylko z tą mam problem, i w sumie jeszcze COD MW3, bo przy zaczynaniu gry, kampanii, po pierwszym filmiku wprowadzającym wywala mi błąd gry, też nie wiem dlaczego ;/, inne gry takie jak NFS The Run itp, działają normalnie.
     
  7. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Nagraj bez patchowania , rozpakuj jeszcze raz i nagraj czysta wersje
     
Wczytywanie...

Poleć forum