1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC2: Chyba ominąłem pieczęć asasyna...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Xinqev, Kwiecień 10, 2011.

  1. Xinqev

    Xinqev Guest

    Witam, mam poważny problem. Jestem przy dziewiątej sekwencji i mam 5 z 6 pieczęsci asasynów. Wydaje mi się, że w jednym grobowcu wyszedłem z komnaty uprzednio nie otwierając grobowca.. czy jest to w ogóle możliwe? Nie pamiętam dokładnie zaistniałem sytuacji, bo było to dosyć dawno.. Co powinienem zrobić? Żaden grobowiec nie jest zaznaczony na mapie..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    tez tak jak ty raz zrobiłem i trzeba niestety znów wejść i otworzyć tą skrzynie i sie przed tym bawić :D
     
  4. Xinqev

    Xinqev Guest

    Nie dosc, ze nie pamietam drogi do grobowca, to jeszcze nie wiem w jakim on byl miescie ;<. Jak bede w miescie z owym grobowcem to bedzie on zaznaczony?
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Powinien być zaznaczony a jak nie to patrz w dzienniku gdzie nie zebrałeś
     
  6. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Przecież nie da się wyjść z grobowca nie zbierając pieczęci, bo dopiero po zebraniu otwiera się tajemne wyjście :), po prostu ci nie zaliczyło(bug)
     
  7. RogeR_DTM

    RogeR_DTM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gram właśnie w AC2 i miałem podobną sytuacje tyle, że ja wyszedłem w pośpiechu ze SKARBCA TEMPLARIUSZY myśląc, że to Grobowiec Assassynów. Zrobiłem wspomnienie jeszcze raz (sic!) i dopiero zaskoczyłem, że nie musiałem się ponownie męczyć (tylko skarb by mnie miną). Może zrobiłeś ten sam błąd. mitek96 ma racje, nie da się wyjść bez otwarcia grobowca.
     
  8. ustach

    ustach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    229
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piątnica
    Bankowo tam nie było pieczęci. Same skarby. Poszukaj grobowca ostatniego i tam będzie pieczęć. Też się kiedyś zamotałem z myślą, że nie wziąłem pieczęci. Graj spokojnie i poszukaj innego grobowca.
     
Wczytywanie...

Poleć forum