1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC2 Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Predator2000, Luty 3, 2010.

  1. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Pobrałem AC2 pl. z torrentów wypaliłem i nie chce mi zainstalować na dysku. Wyskakuje napis przy ok 40% ,że płytka jest porysowana. Też tak mieliście? Nagrane na verbatimie 2,4 img burn.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    może Iso. jest uwalone sprawdzałeś czy jest dobrze przed wypalaniem obrazu.
    Edyt: Zawsze na 40%
     
  4. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystko wyglądało ok. zobaczę jak będzie na ang wersji bo nie da się grać płyty tak jest głośno. Tak czy inaczej przestrzegam przed wstawką na torrentach.
     
  5. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    A sprawdź komentarze wstawki jak da rade może nie tylko ty masz problem mi się wydaje że to wina płyty jeśli ciągle wywala na 40%.
     
  6. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Coś jest nie tak na MW2 to samo wyskoczyło może wadliwa seria płyt?
     
  7. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a może kiepski napęd w konsoli , nagrywarka w kompie
     
  8. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Całkiem możliwe nawet verbatim popełnia błędy kiedyś wypalałem film i miałem trzy z rzędu wadliwe płyty.

    Też racja :)
     
  9. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie forza3 śmiga
     
  10. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jutro rano kupuje emteki i sprawdzę na nich. Konsola nowa. Nagrywarka w laptopie wypaliła nie więcej niż 200 płyt więc też właściwie nowa. Jutro napiszę jak na emtakach się spisuje.
     
  11. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    brata konsola po dwóch miesiącach nie chciała czytać prawie nic
     
  12. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    byłby rekord po tygodniu. Ale z płyty normalnie leci.
     
Wczytywanie...

Poleć forum