1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

AC2 pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pnsr, Grudzień 27, 2009.

  1. pnsr

    pnsr Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    pewnego dnia Manchester
    Witam. Jestem w Villi i mam 6 pieczeci ale za cholere nie moge znaleźć miejsca gdzie mam zaniesc te pieczecie ;/ Pomozecie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W biurze Mario masz taką biblioteczke (to jest oczywiście w villi) - ona jest odsunięta, tam masz schody. Schodzisz na sam dół i tam masz takie posągi.
     
  4. smieszek02

    smieszek02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    No tak tylko żeby owa biblioteczka się otworzyła to trzeba jakąś misję główną wykonać... już teraz nie pamiętam jaką ale to w trakcie gry się otwiera
     
  5. pnsr

    pnsr Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    pewnego dnia Manchester
    Już mam zbroje dzieki ;) A biblioteczke miałem otwartą.
     
  6. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a ja wlasnie wkladam wszystkie czesci i zaraz bede mial ta zbroje ;D
     
  7. smieszek02

    smieszek02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary Śląskie
    No tylko tak właściwie to to nie jest zbroja Altaira.. bo on zbroi nie miał;p jedynie co to miecz się zgadza.. specjalnie sprawdzałem w AC1;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum