1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ac2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PraweJadro, Marzec 21, 2010.

  1. PraweJadro

    PraweJadro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam bardzo za spam , ale w AC 2 jest chyba taka opcja jak szybka podróż ? Jak tak to mógłby mi ktoś powiedzieć jak sie to robi , bo nie chce mi sie zapitalać tyle wenecji do florencji :pP
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    przy bramach przewaznie są takie budki :D stoi za tym gosciu i nad nim jest taki szyld z napisem po włosku czy coś :D podchodzisz,naciskasz B i wybierasz miasto i miejsce gdzie chcesz isc :D bodajze we florencji przy bramie poludniowej jest takie coś ale nie wiem dokladnie :D tam gdzie masz wuja z willą jest taki szybki przewóz przy koniach :D
     
  4. PraweJadro

    PraweJadro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej , wielkie dzięki ! : D
     
  5. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    dodam coś :D
    wejdz na mape i w legendę to będzie cos takiego jak " Stacja szybkiego przewozu " ^^
     
  6. simon_jr

    simon_jr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wodzisław Śląski
    A ja dodam od siebie, że na mapie oznaczone są jako złączone dwie strzałki skierowane w lewo i prawo
     
  7. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dodam od siebie ze przewozy sa platne :)
     

Poleć forum