1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ace v2 piszczy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rascal, Kwiecień 29, 2015.

  1. Rascal

    Rascal Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2015
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Irlandia Północna
    Witam, mam takie pytanie a mianowicie czy to normalne że chip ace v2 piszczy podczas glitchowania? Dodam że na trynity i corona v2 i > jest OK a na coronie v1 piszczy. Wsady do chipa od kolegi ze wschodu.Dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28075
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak tam jest kwarc to możliwe że on piszczy.
     
    Rascal lubi to.
  4. Rascal

    Rascal Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2015
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Irlandia Północna
    Ale dlaczego piszczy i czy mozna to naprawić ? Na DGX jest ok
     
  5. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    917
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Wadliwy kwarc
     
  6. Rascal

    Rascal Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2015
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Irlandia Północna
    Testowalem na jeszcze 3-ech innech ace i to samo, na innych płytach działają dobrze
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Piszczy nie kwarc, tylko wentylator. W wielu konsolach tak jest. Jeśli konsola wstaje to wszystko ok.
     
    Rascal lubi to.
  8. Rascal

    Rascal Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2015
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Irlandia Północna
    Dzięki wszystkim za odpowiedzi.Konsola botuje pomiedzy 1-2 cykle wiec jest ok.Czyli nieda się nic z tym zrobić? To zamykamy.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jest to normalne dla tej konsoli
     
    Rascal lubi to.
  10. Rascal

    Rascal Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2015
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Irlandia Północna
    Panowie jeszcze takie jedno pytanie- nie chce śmiecić na forum-czy RATER w J-Runner działa tylko z CR wersją pro i 4? a może jest możliwość użycia z ace v2 ? lub inna alternatywa? Z góry dzieki
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 29, 2015
Wczytywanie...

Poleć forum