1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Achievements po angielsku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AmokK, Kwiecień 13, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. AmokK

    AmokK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    Mam oto taki problem, wiem ze wcześniej w AC3 w Wiedźminie i w FIFA13 miałem na konsoli achievementsy po polsku teraz widzę ze są po angielsku, pomoże ktoś jak przywrócić do poprzedniego stanu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Nie zmieniales regionu ani nic w ustawieniach konsoli?

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  4. AmokK

    AmokK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    Miałem problem z zalogwaniem więc usunełem konto i pobralem od nowa ale w reginach nic nie grzebałem dalej jest polski.
     
  5. AmokK

    AmokK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    Jak zdobędę w AC nowe osiągniecie to jest po polsku ale reszta dalej po angielsku..
     
  6. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Moze skontaktuj sie z dzialem obslugi klijenta?

    Albo usun konto i pobierz ponownie
    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  7. AmokK

    AmokK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    Pomogło, dzięki ;D
     
  8. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Ale rozumiem ze.usuniecie konta i pobranie ponownie?

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  9. AmokK

    AmokK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wejherowo
    Tak, wyczyściłem tez od razu cache.
     
  10. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    To wystarczyło.

    Temat zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum