1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Achievementy po polsku,Gra po angielsku.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Kosa77, Kwiecień 21, 2010.

  1. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Siemka!!!Mam Call of Duty Modern Warfare 2 i jest ona w języku angielskim , a Achievementy są po polsku.Czy jest może możliwość ,żeby gra też była po polsku??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Mam to samo z Batmanem ale obawiam sie, ze nie da sie ustawic calej gry po Polsku
     
  4. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    W "ustawienia regionalne" daj na "Polska" to powinno być po polsku, ja tak mam w forza 2
     
  5. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja tak mam w splinter cell conviction ze mam achievementy po pl a gre po ang a wszystko mam ustawione na pl (w ustawieniach konsoli)
     
  6. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    No właśnie też mam wszystko ustawione na Polskę i nie wiem co zrobić.Może wypowie się ktoś kto rozwiązał ten problem.
     
  7. Rudy96

    Rudy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    292
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Ja mam znowu Forzę 2 po Polsku, a achievementy po Angielsku :(
     
  8. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
  9. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    jeżeli w konsoli wszystko jest ustawione na Polskę i dalej nie ma polskiego języka, to znaczy, że gra nie posiada tego języka.
     
  10. Makavel

    Makavel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    443
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Drawsko Pomorskie
    Po prostu kup COD'a, który zawiera polską wersję językową ;)
     
  11. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Nie **** kasą i kupuje jak najtaniej.Dzięki wszytstkim za pomoc TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
     
  12. Kris22

    Kris22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gra widocznie nie ma w sobie polskiego języka, edycja nie dla eu ew. po prostu nie ma pl.
     
  13. Janol23

    Janol23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    266
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    STG
    wystarczy kupować gre która ma wersje polską bo nie ma w wszystkich grach choć masz wszystko ustawione
     
Wczytywanie...

Poleć forum