1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

achievementy problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Eric6666, Maj 28, 2010.

  1. Eric6666

    Eric6666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem. Kiedyś jak zdobywałem achievementy to na bieżąco wyskakiwało okienko podczas gry ile pkt. i jaki achievement właśnie zdobyłem.
    Teraz niestety już tak nie mam i nawet nie wiem za co i kiedy dostaje pkt.
    Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc to bardzo dziękuję.:shisha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    A to tak masz tylko w jednej grze czy we wszystkich? Bo jak w jednej to pół biedy, gorzej jak we wszystkich, to może coś z konsolą. A i czy masz przeróbkę? To też ma znaczenie.
     
  4. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Spróbuj w powiadomieniach przestawić.
    Przycisk XBOX->System i tam gdzieś jest powiadomienia czy coś takiego. Może tam coś jest przestawione.......
     
  5. ZonkMan

    ZonkMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Powinno wyskakiwać, no chyba, że coś grzebałeś
     
  6. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Xbox Guide>zakładka "Ustawienia">w niej "Powiadomienia">zaznacz: "pokaż powiadomienia"
    I to tyle, po tym będzie Ci pokazywać
     
  7. Eric6666

    Eric6666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lecą podziękowania! dziękuję bardzo!
     
Wczytywanie...

Poleć forum