1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Achievementy - ułożenie paska?

Temat na forum 'Osiągnięcia' rozpoczęty przez Tieu, Kwiecień 30, 2010.

  1. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Witam. Mam dwie gry :D. GTA IV i Hexic HD. Mam dziwne pytanie - Gdy zrobię achievementa w GTA pasek z jego nazwą i zdobytym G wyskakuje na górze ekranu. Koledze wyskakuje na dole (podczas gry w Dragon Age) Czy to zależne jest od aktualizacji, czy od gry? btw. Wersja dasha - 7371 chyba :D.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    W kazdej grze jest inaczej :p
     
  4. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    hah gta jest grą w której zrobili te paski na górze bo jak masz misje i napisy włączone to jak Ci wyskoczy ktoś tam jest online to nie widzisz dlatego dali na górze. w tony hawku jest np po prawej na górze :p bo na środku(u góry)jest compass a na dole combo wic jedynym wyjściem była prawa strona :D Ale to nielicze wyjątki są
     
  5. piter1986

    piter1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Korzystając z tematu: ostatnio zauważyłem że po odblokowaniu osiągnięcia nie pojawia się dźwięk - to charakterystyczne kliknięcie - jest na to jakiś sposób?
     
  6. Patrol59

    Patrol59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam!Nie będę zakładał nowego postu,Mam pytanie:Czy jak pożyczyłem grę np.Kung fu panda,i póżniej kupię nową kung fu pandę to achiki będę razy 2 robione?że będę 2 gry?Pozdrawiam
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie
     
  8. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    @piter// w ustawieniach(przycisk guide X) masz "odtwarzaj dzwięk komunikatów" gdzieś to ustaw żeby odtwarzało.
    @patrol// To będzie sie liczylo jako ta sama gra
     
  9. grzechu1x

    grzechu1x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Korzystając z okazji to zdobyłem prawie wszystkie acziwki z bournout paradise i jeśli teraz ogarne sobie wersje ultimate box to czy na nowo będe mógł je zrobić, czy pozostaną a zmieni się tylko ikonka, czy jak bo już sam nie wiem ??
     
  10. Konradiv

    Konradiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Burnout Paradise = Burnout Paradise U.B. (Ultimate Box zawiera na płycie już update 1.9 + motory, w podstawowej wersji musisz je pobrać za free). Także nic się nie zmieni, ach zostaną.
     
Wczytywanie...

Poleć forum