1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Achievment offline, a xbox.com

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mexx PL, Styczeń 1, 2010.

  1. mexx PL

    mexx PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Mam pewne pytanie. Ponieważ teraz po bananie, jak wiadomo gram i zdobywam acziki offline. Więc jeden gościu na Allegro piszę że przy odblokowywaniu dysku może acziki zdobyte offline przenieść na xbox.com. I moje pytanie. Jak on to robi ? :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jak możesz to podaj link do tej aukcji ? Pewnie chodzi o podłączenie HDD kablem transfer kit do PC .
     
  4. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Moim zdaniem to niemożliwe ,ale jak coś się dowiecie to piszcie !
     
  5. mexx PL

    mexx PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie da rady, profil jest uszkodzony nawet po skopiowaniu na inny dysk.
     
  7. mexx PL

    mexx PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Ale on to chyba robi jakoś inaczej.
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    Na forum jest poradnik jak odblokowac GT

    Wtedy podlaczasz dysk do innej konsoli i jazda
     
Wczytywanie...

Poleć forum