1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Achiwements Rolled Over

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Ar7i, Luty 6, 2009.

  1. Ar7i

    Ar7i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam mam problem z najbardziej zabugowanym Achiwements Rolled Over w grze GTA IV robilem go na lotnisku na hustawce i trace juz nadzieje ze go zdobende zna ktos sposób na tego archiwa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Voitas

    Voitas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja go zrobilem na lotnisku bez wiekszych problemow. wez tylko szybka fure i najedz odpowiednio na te barierki. pamietaj, zeby sie dobrze rozpedzic :)
     
  4. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Moze mi ktoś wytłumaczyc o co chodzi , bo akurat tez gram w GTA IV
     
  5. ventrue

    ventrue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubin
  6. Ar7i

    Ar7i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja jeżdżę w sumie na tym lotnisku ze 3h robie te beczki ale archiwa nie ma!!!!
     
  7. Voitas

    Voitas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a korzystales wczesniej z cheat'ow w grze ?
     
  8. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak korzystał :] A co?
     
  9. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    mi wpadł po 10 min jazdy na lotnisku, trzeba najechać na przeszkodę "połową auta" z dużą prędkością, po paru próbach musi wpaść
     
  10. Voitas

    Voitas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no a nie jest przypadkiem tak, ze jak sie korzysta z cheatow, to nie mozna pozniej robic osiagniec ?
     
  11. toymen

    toymen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko niektórych.
     
  12. kuhar

    kuhar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale jak się używa cheatów i się nie zapisuje to jak jest z tym?? bo już różne teorie na ten temat słyszałem...
     
  13. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Jak używasz cheatów to najlepiej wyłączyć autosave i się nie zapisywać to wtedy zablokuje ci achievement'a ale tylko do czasu wczytania innego save. Niektóre cheaty nic nie blokują.
     
  14. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    JEJU, LUDZIE, JA TO CHYBA 3 RAZY PRÓBOWAŁEM NA LOTNISKU... Jedziesz na żółte znaczki i samo ci zrobi ze 3 i na ziemi 2... Musisz mieć szczęście!!
     
  15. Ponker

    Ponker Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wpisz sobie kod na Super GT jedz na lotnisko rozpedz sie i wjedz na barierke !polowa auta! mi sie udalo za 4 razem bez kodow...;P
     
  16. kombajnik

    kombajnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A mi przypadkowo wpadł ten achivement jak się bawiłem na huśtawce :D Jak mnie wyrzuciło to pół mapy leciałem kręcąc się w koło i tuż przed spadnięciem do wody pojawił się achivement =)
     
  17. Peletomania

    Peletomania Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Ja mialem to samo i zrobilem 5 obrotow a osiagniecia mi nie dalo :/ Nie uzylem cheatu ktory by mi to zablokowal.Niewiem o co chodzi.
     
  18. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spóbuj rozpocząć nową gre i tylko nabić tego Achieva na lotnisku lub huśtawce.
     
  19. czeczur3

    czeczur3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko/Lubuskie
    Kody które blokują osiągnięcia to m.in. przywołanie helikoptera Annihilator, odnowienie paska zdrowia i pancerza.
    A zablokowane przez to osiągnięcia to m.in. One Man Army, Cleaned The Mean Streets i chyba Under The Radar - choć tego ostatniego nie jestem pewien.

    Rolled Over także zaliczyłem na lotnisku, użyłem Infernusa:) - najechałem tylko kołami po prawej stronie auta
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Maly1920
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    2933

Poleć forum