1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Activate.iso dla IEXTREME LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawgrodoburca, Marzec 14, 2010.

  1. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
    Czy mógłby ktoś podać link do ściągnięcia?
    Tak użyłem opcji szukaj ale nie znalazłem. A jeśli ktoś szukał lepiej to proszę o link do tematu:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie ma activate.iso dla tego ixtreme. Activate.iso jest tylko na ixtreme 1.6 i 1.61
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na LT dzialaja wszystkie gry wiec activate jest niepotrzebne.
     
  5. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
    Czyli jeśli będę miał IEXTREME LT to będę musiał się bawić w patchowanie i w ogóle ?:(
     
  6. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Nie będziesz musiał... Wszystko będzie paliło bez patchowania.
    I to jest iXtreme a nie iEXtreme :)
     
  7. Krav

    Krav Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sko
    Do LT nie trzeba nic PACZOWAC tylko nagrać na płytkę.....
     
  8. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zero bawienia się z Wave'ami.
    Tylko jeżeli chcesz grać w XBL to SSv2 musi być jeżeli gra ma wyższy lub równy wave od 3rd.


    P.S
    Nie odświeżyłem stronki.
     
  9. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
    Dziękuje z pomoc ,temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum