1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Activate.iso nie działa!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikipl, Marzec 10, 2010.

  1. mikipl

    mikipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    się biorą dzieci?
    Nagrałem activate.iso i Assasina Creeda 2
    Włączam activate i wyskakuje put it in a xbox 360 disc ...
    Wyjmuje activate wrzucam gre i jest odtwórz DVD i jak włączam to znak Xboxa
    NAPĘD : BENQ , IX 1.6
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    TYlko ta jedna gra nie działa z activate czy inne też ? Może ten AC 2 jest spaczowany lub ma jakieś błędy ? Sprawdziłeś w abgx ?
     
  4. mikipl

    mikipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    się biorą dzieci?
    Sprawdziłem było verification failied bo ta gra jest w PL
    Zassałem z p2mforum.info
    Niewiem czy inne działają bo wszystkie paczowałem
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  6. mikipl

    mikipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    się biorą dzieci?
    Cytat: Jeżeli jest to jedyny błąd to oznacza że gry po prostu nie ma w bazie dostępnych releasów. Gra powinna być ok (na 99%). Albo jest za wcześnie i gra nie została jeszcze dodana albo jest to jakiś rzadki release (np. wersje PL od SKAZY)
    PS. niektóre releasy nigdy nie będą dodane. Dodawane są gdy co najmniej 2 kopie z różnych źródeł posiadają te same kombinacje XEX/SS.

    Czyli dobrze nawet na p2mforum mówią że działa z activate
     
  7. livingfear

    livingfear Guest

    Activate iso pozwala również na odpalenie spaczowanych gier,
    także nie ma takiej gry,której by się nie dało odpalić.
     
  8. mikipl

    mikipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    się biorą dzieci?
    tzn. Paczowałem na Wave 3
     
  9. livingfear

    livingfear Guest

    jak paczowałeś gre na swoj wave ,to już wczesniej nie odpala się płyty activate iso.
    Tylko normalnie spaczowana gre i tyle.
     
  10. mikipl

    mikipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    się biorą dzieci?
    ale assasina nie spaczowałem tylko chciałem z activate iso i nie działa
     
  11. livingfear

    livingfear Guest

    jesteś pewien na 100%,że płytka activate iso działa?,
    czy dobrze nagrałeś AC2,tzn jaka predkoscia,jakim programem?
     
  12. mikipl

    mikipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    się biorą dzieci?
    no wyświetla się to co powinno
    plik pobrałem stad : XBOX360 ISO
    ACTIVATE : nagrałem x2.4 i layer break w opcjach ustawiłem
    AC : nagrałem x2.4 file browse source file i plik .dvd
     
  13. mikipl

    mikipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    się biorą dzieci?
    ???
     
  14. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    odswiezamy po 24h a nie po 7 minutach...
     
Wczytywanie...

Poleć forum