1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Activate.iso" Nie wszystko działa!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sekator2, Październik 29, 2009.

  1. sekator2

    sekator2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam aktualizacje 1.6 zrobiłem płytkę Activate.iso część gier mi działa ale w części wyskakuje taki błąd!
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    to nie jest błąd tylko zapewne musisz zaktualizować konsolkę i będzie chodziło;O
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    dokladnie,musisz zassac update;] bo wyszedl nowy update przeciez pare dni temu:p
     
  5. biggg

    biggg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tez mam ixtreme 1.6 i nie uzywam zadnego activate.iso przy odpalaniu batmana mialem to samo aktualizowalem i dziala. wczoraj gdy odpalalem tekkena 6 to samo wymagana aktualizacja aktualizowalem i tekkem szmiga.
     
  6. sekator2

    sekator2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale aktualizacje przez internet??
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  8. sekator2

    sekator2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a można zrobić to offline??
     
  9. raper54

    raper54 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poszukaj na forum. Było o tym.
     
Wczytywanie...

Poleć forum