1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

activate.iso problemy z grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hackero, Lipiec 7, 2010.

  1. hackero

    hackero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich! Mam wielki problem m.in gra UFC 2009 u mojego kuzyna działa i nie potrzebuje activate.iso i ma on wersje 1.6 ixtreme lecz u mnie grę x-box odczytuje jako "odtwórz DVD" wiec uważam, że potrzebny jest activate.iso i kiedy wkładam activate.iso pod wersje 1.6-1.61 ixtreme x-box odczytuje nośnik normalnie jak to powinno wygladać nastepnie wyjmuje plyte i wkladam UFC i nadal x-box odczytuje to jako "odtworz DVD"
    Proszę o szybką pomoc. Wszystkim z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jesli masz ixtreme starsze jak 1.6 to nie dziala na nim activate.iso
     
  4. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moze nie masz przerobionej konsoli?
     
  5. hackero

    hackero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Własnie sie dowiedziałem że mam ixtreme 1.5 i mam pod ten ixtreme activate.iso lecz on nie działa co robić?:O czy to winna źle nagranego ixtreme lecz ten co nagrywał to pewne źródło
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pod ixtreme 1.5 nie ma activate.iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum