1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Activate.iso, przegrywanie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sauron24, Luty 4, 2010.

  1. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jezeli kolega ma active iso na plycie czy moge to normanlnie przegrac na druga plyte ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
  4. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    A skoro o activate.iso mowa, nie ma różnicy czy jest do Liteona, Samsunga itp?? Bo jak kiedyś ściągałem to były różne wersje do różnych napędów, ale nie wiem czy to miało jakieś znaczenie...
     
  5. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ponoc niema roznicy ale jak sie myle to mnie poprawcie
     
  6. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    skoro są wersje do różnych napędów to ma to znaczenie.

    Poza tematem: Widzę, że masz wgrany LT. Jeśli activate.iso chcesz dla siebie to Ci nie potrzebne jest bo LT czyta wszystkie wave
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  8. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Nie, nie... nie dla mnie :) Chciałem tylko zwrócić na to uwagę, bo skoro kolega w pierwszym poście chce kopiować od znajomego activate.iso, to musi się upewnić czy jest ono do tego napędu, jeśli ma to znaczenie, a najwidoczniej ma.

    Edit:
    Minutke za późno.. więc skoro nie ma różnicy to już nie robię bałaganu :)
     
  9. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    skopiuj clonecd i nagraj
     
  10. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Łatwiej jest i szybciej pobrać te parę mega, na przykład z mojego podpisu i nagrać na DVD.

    Active iso jest jedno do każdego DVD-romu. Jest temat o tym co ma juz prawie 100stron i wierzcie mi jest tam chyba wszystko co trzeba wiedzieć =).
     
  11. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tyle ze ja juz z poradnika probowalem i czegos zapomnialem i plyte zrypalem. ;P

    A nerem tez moge to przegrac ?
     
  12. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie wiem czy Nero ma opcje ustawienia LayerBreak na sztywno , jeśli ma to możesz jeśli nie nagraj imgburn za pomocą tego poradnika ( http://xboxforum.pl/iso-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html ) i wszystko będzie OK.
     
  13. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dobra nie ma sensu robic nastepnego tematu.

    Chodzi mi o to ze nagralem to wg poradnika przy nagrywaniu wyskakiwaly mi jakies okienka i ciagle "ok" dawalem, potem przy 100 % nie chcialo sie skonczyc wiec ressnelem kompa, wyciagnelem plyte i wlozylem do konsoli i zaczelo sie ze musialem aktualizowac, potem wlozylem plyte z gra i o dziwo dzialalo. Tyle ze martwi mnie to ze instalacja sie nie zakonczyla i cos moze sie stac. Wie ktos czy nic sie niestanie w konsoli ?
     
  14. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Problem w tym, że w poradniku jest opisane że przy 100% nagrywanie "zawiesza" się na około 20 minut ;) Tak ma być....
     
Wczytywanie...

Poleć forum