1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Activate.iso pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mattq, Lipiec 8, 2010.

  1. mattq

    mattq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wieliczka
    witam czy Activate.iso ruszy tylko na 1.6 ,1.61 czy na innych softach tez wyskakuje informacja “Play this disk in an xbox 360 console“ ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Tak. Powyżej 1.61 czyli 1.7 i 1.71 ( czyli LT i LT 1.1) nie potrzebne jest activate.iso
     
  4. mattq

    mattq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wieliczka
    a jak sprawdzic na przykadzie innej nagranej gry ktora dziala na mojek konsoli jaki wawe ma??
     
  5. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Wrzucasz obraz gry z płyty do ABGX i sprawdzasz.
    Jeżeli masz LT to gry z każdym wave będą Ci chodzić.
     
  6. gokussj4af

    gokussj4af Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam, ale szukałem sporo i nie mogę znaleźć.

    Aby chodziły kopie tzn. jak pobiorę sobie jakąś grę z rapida region free potrzebuje jakiejś przeróbki do konsoli aby działała?

    Czy wystarczy jakiś boot disc który włożę poczekam chwilkę, wyjmę, włożę kopię gry i działa?

    przepraszam ale jestem zielony nie wiem o co chodzi z tym Ixtreme... ;/

    dowiedziałem się że posiadam IXtreme LT 1.1 firmware installed
     
  7. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Słabo szukałeś bo wszystko jest na forum . jak masz LT to pobierasz grę sprawdzasz w abgx360 czy wszystko z grą OK , wypalasz np. w clonecd lub imgburn i grasz .
     
Wczytywanie...

Poleć forum