1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Activate.iso-tylko tak?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adam34689, Sierpień 9, 2010.

  1. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Witam
    Mam Xbox Elite Jasper przerobioną (chyba raczej ixtreme 1.6). Narazie mam:
    -Call of Duty MW 1 i 2-działają
    -Battlefield Bad Company-działa
    -Battlefield Bad Company 2-nie działa, chce aktualizacje
    -Tekken 6-działa
    -Fifa world cup 2010-nie działa, chce aktualizacje
    -Sniper Ghost Warrior-nie działa, chce aktualizacje

    Jak będę miał Activate.iso to będzie mi wszystko chodziło? Jak by nie było muszę obraz gry zgrywać na dysk w kompie (bo pożyczam od kolegi gry i na swoich płytach wypalam), więc może wystarczy zmienić wave? Proszę o pomoc.
    P.S Chodzi o piraty
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    .. ja Cięęęę.. nie wpadł bym na to... (0_o)

    Pat****ąc gry sprawiasz że po ewentualnej przeróbce napędu nie będą działały na nowym FW, np którymkolwiek LT'ku. Dzięki Ac.iso uruchomisz spokojnie gry z W4.. jednak z W5 już nie.. więc raczej pomyśl o zmianie FW.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przez activate.iso odpali każdy wave więc nie wprowadzaj w błąd. Co do pytania autora ty masz 1.6NS lub 1.61NS gra wymaga aktualizacji dasha. Jak gra sie pyta czy zrobić aktualizacje daj tak, jeśli po ponownym uruchomieniu znów zapyta, znaczy że grę masz patchowaną na niższy wave. Więc trzeba będzie pobrać aktualizacje http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/oficjalny-nxe-9199-avatar-updatespy-9199-a-50374.html
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    @akir19 tam są dwa linki, ściągać ten pierwszy czy drugi?
    Mam jeszcze jedną prośbę, czy Mógłbyś dać jeszcze link najnowszego Activate.iso?
    Jak brałem tak (w tej aktualizacji) to nie mogło tej aktualizacji zainstalować bo kazało mi przetrzeć płytkę szmatką.(nie podłączałem wtedy konsoli do internetu).
    Jak będę używał Activate.iso to nie trzeba tej aktualizacji?
    P.S Płyty napewno są dobrze nagrane bo u mojego kolegi działają.
     
  6. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. Mr.Wichtig

    Mr.Wichtig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie musisz sprawdzać jaki masz napęd bo nie potrzebujesz żadnego Activate.iso,
    nawet jeśli go nagrasz to tylko zmarnujesz płytę bo activate działa tylko na ixtreme 1.6 a ty masz wyższy (gdybyś miał 1.6 to Tekken 6 by nie działał).
    Więc zrób aktualizację dasha i wszystko będzie działać.
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    @Mr.Wichtig dasz linka?
    I jak możesz daj jakąś instrukcję do instalacji tego.
    Nie mam połączenia z internetem w konsoli.
     
  10. Mr.Wichtig

    Mr.Wichtig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    ściągnij to, wypakuj, a następnie folder o nazwie $SystemUpdate (w nim powinny być już właściwe pliki) skopiuj na pendrive (albo nagraj na płytę CD) a potem włóż do konsoli. Powinien wyskoczyć komunikat czy chcesz wgrać aktualizację. I tyle.
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    dzieki
     

Poleć forum