1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

activate iso

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dsdantee, Październik 17, 2009.

  1. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    mam pytanie bo czytam na tym forum i nie moge pojac czy activate iso dziala na takiej zasadzie ze przez niego odtwarzam gry (ja mam ixtreme 1.6) ktore byly odtwarzane na starszych wersjach niz 1.6?czy jezeli np.kupie kopie jakiejs gry ktora byla testowana tez na ixtreme 1.6 i bede chcial oddtworzyc ta gre na moim ixtreme 1.6 to tez bede potrzebowal activate iso?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Activate iso potrzebujesz tylko do: odtworzenia gry przerobionej z wave 3 na 2 na ixtreme 1.6 lub do odtworzenia gry z wave 4 również na ixtreme 1.6
     
  4. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    a teraz kazda nowsza gra bedzie posiadala wave 4???
     
  5. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Od razu teraz może nie ale pewnie wkrótce tak.
     
  6. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    i trzeba bedzie ciagle wkladac osobna plytke apotem plytke z gra???beznadzieja
     
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Pewnie wyjdzie nowe ixtreme.
     
  8. dsdantee

    dsdantee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    narazie 1.6 mi styka puki nowosci z gier oddtwarza.pozniej trzeba bedzie przerobic na 1.61 lub 1.7 no coz temat do zamkniecia dzieci za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum