1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Activate iso

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nearunek, Listopad 11, 2009.

  1. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No wiec tak mam taki maly(w zasadzie to duzy) problem otoz chcialem sobie nagrac activate iso na plytke a ze mam przerobke 1.6 hitachi to taki activate iso chcialem sciagnac szukalem w google ale nie ma 1.6 hitachi sa tylko Samsung Drives
    Liteon Drives
    Benq Drives
    i moje pytanie czy iso ktoregos z wymienionych wyzej bedzie kompatybilne z moim napedem i czy w ogole istnieje 1.6 hitachi bo wydaje mi sie ze zostalem oszukany
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    iX 1.6 nie było dla Hitachi, więc nie możesz mieć albo takiego napędu albo takiego iXtreme
     
  4. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Naped mam na pewno taki bo sprawdzalem nawet "koles" ktory mi to przerabial powiedzial ze to hitachi
    czyli najwyrazniej zostalem oszukany

    Czyli teraz tak musialbym wgrac activate iso 1.51 ,1.5 ,1.41 etc i zobaczyc ktore dziala czy jest jakis inny sposob
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Hmm a może masz Hitachi 1.51 i nie musisz NIC nagrywać? ;) Bo na Hitachi i iX 1.51 działa wszystko nawet wave4
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Tak jak napisał kolega powyżej : nie było ixtreme 1.6 dla hitachi , dla tego napędu max to 1.51 i działają nowe gry z wave 3 i wave 4 bez potrzeby ich patchowania czy używania activate.iso , więc albo koleś co przerabiał się przejęzyczył albo Ty coś pokręciłeś , albo nie masz napędu hitachi . Możesz to sprawdzić jaki masz napęd na podstawie wysuniętej tacki napędu , spróbuj poszukać w google np. jak rozróżnić napęd w xbox 360 , czy jakoś tak i tam na zdjęciach masz pokazane wystarczy porównać na zdjęciach która tacka jest taka sama jak w Twoim X360 i po sprawie !


    Poza tym możesz to łatwo sprawdzić w grze wystarczy że spróbujesz odpalić grę z wave 4 np. tekken 6 czy COD:MW2 i jeśli ruszy bezpoblemu to z pewnością masz ixtreme 1.51 i napęd hitachi .
     
  7. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up
    Koles sie nie przejezyczyl bo kupowalem przez allegro i bylo napisane 1.6 kazdy naped

    mam ponad 20 gier na xboxa i nie wszystkie chodza a nie ktore nie wlaczaja sie od razu (np po 3 wlozeniu) ofc wszystkie orginalne gry chodza a mam ich troche
    moze dam pare tytulow ktore nie chodza:
    -Stranglehold
    -princ of persia
    -nfs
    -gears of war
    teraz gry ktore chodza
    -star wars
    -gears of war
    -night fight round 4
    -mirror edge
    to nie ktore z nich moze na ich podstawie jest ktos w stanie powiedziec jaki mam ixtreme (u kolegi wszystkie te gry chodza (to sa jego gry))
    sciaglem sobie wczoraj cod mw2 ale jeszcze nie mam kupionych plyt
    btw teraz widze ze ten cod co go sciaglem to jest juz spachowany (sciagalem od ghosta) i jestem troche zaklopotany
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to szkoda że ten COD jest spatchowany bo gryby był oryginalny z wave 4 i gra odpaliłaby wówczas byłaby pewność że to hitachi 1.51 , a co do napędu jesteś pewien na 100 % że masz hitachi ? Bo jeśli tak to tak jak pisałem wyżej maksymalny ixtreme dla tego napędu to 1.51 , i nie ma innej możliwości . Chyba że jest to inny napęd niż hitachi to wówczas może być ixtreme 1.6 .
     
  9. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak jestem pewny na 100% sprawdzalem mam ten tutaj w srodku
    Ok dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum