1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Activate.iso

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dmxpl51, Marzec 13, 2010.

  1. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Ma ktoś może działające linki do activate.iso do napędu Benq? Prosze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Prosze niech ktoś pomoże.
     
  4. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
  5. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    dzięki :)
     
  6. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    A ma ktoś jakiś inny link bo ten activate jest uszkodzony. (ściągałem dwa razy dla pewności)
     
  7. livingfear

    livingfear Guest

  8. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    To jest ten sam. W takim razie to ja coś źle robie. Jak ściągne ten plik to mam go jako rar. I jak próbuje go wrzucic do imgburn to wyskakuje jakiś bład.
     
  9. livingfear

    livingfear Guest

    bo nie wrzuca sie pliku rar tylko sie wypakowuje pierwsze a potem nagrywa obraz ISO

    tutaj masz link jak potem to wypalić

    http://xboxforum.pl/iso-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html
     
  10. Tabris

    Tabris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak masz rara to chyba logiczne że musisz go wypakować ??
     
  11. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Jak próbuje go rozpakować to mi się wyświetla że nie jest on prawidłową aplikacją systemu WIn32. Co mam zrobić?
     
  12. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Pomoże ktoś?
     
  13. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Czekac trzeba:)
    Ja mam takie pytanie jak mi wczytalo napisy z activate.iso do xbox'a a nie moglem zagrać w gierke to czy mam ixtreme 1,6 lub 1,61?
     
  14. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    [​IMG]
    Screen do błędu
     
  15. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ściągnij i zainstaluj program winrar . Potem Prawym przyciskiem myszy klikasz na plik i dajesz "wypakuj tu" lub "extract here" i po sprawie .
     
  16. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Okej działa dzięki wszystkim. I ostanie pytanie czy używanie activate może spowodować jakieś błędy w konsoli lub uszkodzenia?
     
  17. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
  18. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Dzięki. Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. maja87
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    671
  2. maja87
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    464

Poleć forum