1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Activate.iso

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lepek46, Maj 21, 2010.

  1. lepek46

    lepek46 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Siemka, poszukuje activate.iso do Liteona, mógłby mi ktoś powiedzieć skąd ma to ściągnąć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
  4. zukkiller

    zukkiller Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Mi sie udalo nagrac active.iso za pierwszym razem wiec problemow nie powinno byc
     
  5. lepek46

    lepek46 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ok, wszystko działa ale mam jeszcze jedno pytanko czy za każdym razem muszę wkładać do napędu tą płyte z activate żeby sobie pograć?
     
  6. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    skąd to pobrac ?
     
  7. lepek46

    lepek46 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
  8. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    a nie z rapida ?bo ja nie moge mam radiowke
     
  9. lepek46

    lepek46 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Xbox360-activate-iso (download *******) - nie będę kradł
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. maja87
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    670
  2. maja87
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    462

Poleć forum