1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Activate.iso

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kd2001, Listopad 5, 2010.

  1. kd2001

    kd2001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Słyszałem o czymś takim mam problem z simsami 3 nagrałem wszystko ok obraz zsotał sprawdzony. Lecz problem w tym że pojawia się białe tło z logo xbox 360 mam wersje 1.6 nagrałem także to activate iso na bylejaką płytę czy to jest przyczyna że to acyive iso nie działa?? The sims 3 ma wawe 4 1.6 obsuguje so trójki moje pytania:
    Czy mam nagrać to na lepszej płycie 4.7GB
    Czy może nagrać na płycie 8.5 GB
    Czy to active.iso zajmuje tylko 1.5 GB?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Olocalt

    Olocalt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz nagrac na DVD +r DL inaczej ci nie odpali
     
  4. kd2001

    kd2001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak ij tak się nie da?? otwieram i to samo :(
     
  5. sejk0

    sejk0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Kolego spróbuj z wawe zmien z wawe 4 na wawe 3 programem 360wawepacher i wtedy nie musisz nagrywać actywate iso
     
  6. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Activate.iso służy do uruchomienia gier z wave 4 , 5 , 6 na Ixtreme 1.6 oraz paczowanych gier na Ixtreme 1.61 . Nagrywamy obraz ISO za pomocą programu imgburn na płycie DVD+R DL , w opcjach imgburn ( "User specified"(Tools >> Settings >> Write >> Options >> Layer Break ) wpisujemy wartość : 1913760 i wypalamy .

    Wkładamy activate.iso do napędu i czekamy aż pojawi się napis "uruchom DVD" czy "play DVD" lub podobny , NIC NIE WDUSZAMY ! następnie wyjmujemy płytę z activate i wkładamy płytę z grą . Czekamy chwilę aż pojawi się ikonka z grą i gramy .


    Activate.iso do wszystkich napędów jest takie samo :

    Code:


    Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: AcTaViTi.rar
     
  7. kd2001

    kd2001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spróbuje z tym 360 wawepacher . Dzięki za szybkie odpowiedzi.
     
  8. h4r

    h4r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka, mam pytanie do Ciebie maclogan76



    Mam iExtreme 1.6 i dotychczas paczowałem gry abgx'em z wave 4 na wave3 i nie było problemu (Modern Warfare 2), ale chcę spaczować Red Dead Redemption a podobno jest w wave6 i abgx nie robi tego prawidłowo, bo po wypaleniu płyty jest tylko biały obraz i widzi płytę jako film.

    Nie chciałbym korzystać z activate.iso więc pytanie - czy da się spaczować abgx'em na wave 3?

    Bo 360 waves patcher nie działa pozatym jest po francusku

    Dzieki za odp.

    Pozdr
     
  9. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Do patchowania najlepszy jest Wave Patcher i owszem po odpaleniu jest po francusku, ale wystarczy kliknąć na flagę UK i masz po angielsku.
     
  10. h4r

    h4r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w nowej wersji nie ma żadnych flag u góry, a nawet jak starą ściągnę to i tak przy instalacji automatycznie aktualizuje się do nowej więc angielskiego menu nie ma i jest o tym na forach dużo napisane ale nie ma odpowiedzi.

    poza tym nikt nie potrafi odpowiedzieć na pytanie jak inaczej spaczować żeby nie korzystać z activate.iso
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. maja87
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    674
  2. maja87
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    465

Poleć forum