1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

activate na stałe, wgrane przez USB?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kofaniutki_misio, Styczeń 26, 2010.

  1. kofaniutki_misio

    kofaniutki_misio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    Pytanie takie jak w temacie. Można na stałe wgrać activate.iso, z pendriva?

    Kolega chwalił się ze wgrał z pendriva coś do Xboxa i działają mu wszystkie gry, które wcześniej nie odpalały...

    Mówił o czymś innym?? Ściemniał? :)

    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Twój kolega niech zmieni dilera albo bierze połowę ;) Jeśli nie chcesz używać activate.iso musisz paczować gry do innego WAVE
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak jak kolega wyżej ;)

    A jak Ci powie, że wgrał nowego iXtreme przez pendriva to niech zmniejszy trzykrotnie dawki :D
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    koleś może zaktualizował konsolkę z pendriva , activateiso na płycie się nagrywa
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    ooo w sumie racja :) Mógł zaktualizować dashboard
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    w sumie jak wgra sie ixtreme 1.61 NS to jest to takie activate.iso wgrane na stałe:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum