1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

active.iso dziwny problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez memeczyslaw, Październik 20, 2010.

  1. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam mam dziwny problem z active.iso otóż mój xbox nie odczytywal płyt, a wiec wymieniłem laser wszystkie płyty czyta bez problemu, a active.iso nie. Płyte active.iso dobrze nagrałem, bo używałem jej rok na starym laserze, wina napędu też raczej nie jest, bo laser jest nowy i wszystkie gry czyta. Co się stało? Z nowym laserem active.iso xbox przestał odczytywać wkładam płyte mieli dluższa chwile i wyswietla sie otwórz napęd tak jakby w napędzie nic nie było :/ Co poradzic na to? nagrac na nowo? czy moze jakas inna wersje prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moglby mi ktos cos doradzic bo chcialbym sobie pograc :( czy jest możliwosc ze przy zmianie laseru zmienił mi sie soft?
     
  4. simon422

    simon422 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spróbuj nagrać jeszcze raz active.iso jak nie pujdzie to coś ci sie skopało w napędzie
     
  5. centurion19

    centurion19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Other world
    z napędem nic nie jest, skoro chodzą tamte plyty. Sam mam problem z tym activate iso, bo napęd widzi go sporadycznie. Napęd sprawny, czyta, nie wyswietla komunikatów o szmatce itp, a to activate raz odpali od razu, a kiedy indziej mieli kilkakrotnie, równiez po resecie i nic. Myslałem czy nie wyregulowac lasera z tego poradnika
    http://xboxforum.pl/sprzet-f27/blad-brudna-plyta-naprawa-regulacja-lasera-932.html
     
  6. lisek1909

    lisek1909 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    najlepiej jest zainwestować w najnowszego flasha sam już to zrobiłem
     
Wczytywanie...

Poleć forum