1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Active.iso i inne pytania

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Marcin*, Grudzień 15, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Marcin*

    Marcin* Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam pytanie/a. Odrazu zaznaczam ze jestem posiadacza tego pieknego wynalazku od wczoraj:). Mam pytanie dotyczace active.iso. Znalazlem poradnik "Jak nagrac active.iso" jest napisane w nim ze aby nagrac active musze posiadac plyte DVD R+ DL a jeszcze gdzie indziej ze DVD DL (zwykle bez R jak przypuszczam) prosze o odpowiedz czym sie roznia te plyty i na ktora w koncu musze nagrac. I jeszcze jedno pytanie ile mozna grac na xboxie (wersja Maj 2009 z chlodzeniem JAsper) chodzi mi o godziny bez przerwy, aby on sie nie uszkodzil czy spalil czy inna usterka. To chyba narazie tyle bede wdzieczny za odpowiedzi, dzieki z gory :)

    Marcin*
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Zawsze jest R tylko jest DvD +R DL i -R DL na xbox'a nagrywa się na +R bo inaczej nie będzie działać. Co do grania to jak masz dobrze ustawioną konsolę i to jesper to możesz 3 godziny non stop młucić 5 minut przerwy i dalej.
     
  4. Marcin*

    Marcin* Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a co to znaczy dobrze ustawiona konsola, moglby ktos naswietlic ? ;d
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zeby miala dobra wentylacje
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum