1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Active iso ixtreme 1.6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kawas11, Sierpień 6, 2010.

  1. kawas11

    kawas11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem nagrać grę na xboxa 360

    Szczegóły:
    -Xbox 360 arcade jasper ixtreme 1.6
    -2 gry (żadna nie działa) jedna wave 3 i druga wave 2
    -Actine iso
    -Wkładam active iso i włączam
    -Jak się włączą różnojęzyczne napisy to wyjmuję active iso.
    -Wkładam kopię gry
    -Jest bład odczytu
    Info o grach:
    -Ściągnięte z xbox360iso.com
    -Sprawdziłem programem i jest to wersja PAL
    -Sprawdziłem agbx360 (tylko pierwszą grę)
    -Nagrałem za pomocą Clone CD plik dvd i na płycie jest 5mb
    Opisane na forum Klondike: http://forum.freeware.info.pl/viewforum.php?f=4
    Co zrobiłem źle?
     
    Ostatnia edycja: Czerwiec 23, 2016
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojtas453

    wojtas453 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z tego co mi wiadomo, to nie musisz uzywac activate.iso na wave 3 i 2 tylko na wyzszych ;D
    Sprobuj bez activate.iso
     
  4. kawas11

    kawas11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem i występuje błąd odczytu.
    Dodatkowo jest tam napisane żeby przeczyścić płytę lub ponownie uruchomić xboxa.
    dodam, że gry na płytach mają po 5mb co wydaje mi się dziwne.
     
  5. silver_99

    silver_99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zacznijmy od tego na jakich plytkach to nagrywales? jesli jakies "no-name'y" z tesco itp to na bank nie zadziala... mam nadzieje ze nagrywales na markowych np. verbatimy
     
  6. kawas11

    kawas11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Verbatim
    DVD-R DL
    8.5 gb
    szybkość 4x

    nagrywam na płytę ten plik dvd ale na płycie jest wtedy tylko 5mb
     
  7. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Powinny być płyty DVD+R DL i nagrywarka z obsługą nagrywania płyt DL .
     
  8. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Spróbuj nagrać z prędkością x2,4
     
  9. kawas11

    kawas11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnia edycja: Czerwiec 23, 2016
  10. Mr.Wichtig

    Mr.Wichtig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz nagrywać na plusach ( DVD+R DL). Minusów Xbox nie odczytuje.
     
  11. GonzoPL

    GonzoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a po co ci active iso do wave 3 i 2 ? to jest dopiero od 4
     
  12. kawas11

    kawas11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powtarzam po raz kolejny. Mam dobre płyty.
    jeszcze coś.
    Ma ktoś linka do gry która na pewno zadziała na ixtreme 1.6?
     
  13. mulerek

    mulerek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Też myślę, że masz złe płyty. Powinny być tzw. "plusy". Tutaj link do gry: http://xboxforum.pl/rapidshare-f57/test-drive-unlimited-586.html Ściągnąłem, sprawdziłem za pomocą abgx, wyskoczyło, że gra ma wave 1, nagrałem za pomocą ImgBurn na płycie Verbatim DVD+R DL z prędkością 2,4x i śmiga aż miło ;) Spróbuj pobrać tą grę i napisz jak odpali ;) Powodzenia ;)
     
  14. kawas11

    kawas11 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ah cały problem wygląda tak:
    brat pojechał na płyty: http://telewizor.eu/dvd.html i nagrał i nie działo więc ja się wiozłem za szukanie powodu.
    Teraz zauważył ze płyt miały minus. napiszę jak zadziała.
     
    Ostatnia edycja: Czerwiec 23, 2016
Wczytywanie...

Poleć forum