1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Active ISO , Ixtreme , problem :\

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kennson, Marzec 14, 2010.

  1. kennson

    kennson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tam gdzie diabeł mówi ,,no siema blacha''
    Witam , mam kilka pytań :)

    1: Jak mam sprawdzić jaki mam wgrany do Xbox-a Ixtreme ???(chodzi mi o wersje)

    2: Jak sprawdzić jakiej firmy mam napęd w moim X ???

    3: Czy mogę nagrać Active ISO na zwykłą DVD , jak tak to w jaki sposób ???

    Z góry dzięki za odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    1. Wkladajac gry z roznymi Wave'ami.
    2.Byl gdzies temat z obrazkami tacek poszczegolnych napedow i podpisami ktory jest jakiej firmy... musisz poszukac.
    3.Musisz nagrac na plytke DVD DL R+
     
  4. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. kennson

    kennson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tam gdzie diabeł mówi ,,no siema blacha''
    Wielkie dzięki za odpowiedź :) A można w jakiś sposób sprawdzić jaki Wave ma gra ??? Bo mam kilkanaście gier i mi chodzą a ostatnio pobrałem tekken 6 i tylko logo X-box mi się wyświetla ;/
     
  6. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    w abgx i 360wave pacher możesz sprawdzać wave poszczególnych gier. Pewnie masz ix 1.6
     
  7. kennson

    kennson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tam gdzie diabeł mówi ,,no siema blacha''
    a więc potrzebuje do tekkena active iso ???
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli masz iXtreme 1.6 to możesz albo patchowac grę na wave3 lub używać activate iso. W tym przypadku musisz użyć activate lub patchowania.
     
  9. kennson

    kennson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tam gdzie diabeł mówi ,,no siema blacha''
    A w jaki sposób zaktualizować (jeśli jest taka możliwość) do 1.61 ???
     
  10. omas88

    omas88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ipswich
    Oczywiscie ze jest taka mozliwosc:
    http://xboxforum.pl/sprzetu-f11/aktualizacja-ixtreme-17235.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum