1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Active.iso nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mooje19, Maj 24, 2011.

  1. mooje19

    mooje19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, nagrałem na płytę obraz active.iso zgodnie tą instrukcją: http://xboxforum.pl/iso-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html
    Po włożeniu do Xboxa płyta chwilę się ładuje, po czym nie dzieje się nic, jedynie komunikat 'otwórz napęd'. Szukałem odpowiedzi na forum, lecz nic nie znalazłem. Ma ktoś jakiś pomysł gdzie szukać przyczyny?
    Mam nagrywarkę Hitachi HTS5432.
    Nagrywałem na płytę Verbatima, z prędkością x4, programem ImgBurn.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Activate.iso działa tylko z firmware iXtreme 1.6/1.61 (na 1.51 i niższych nie działa)
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a pozatym napisz do czego chciałeś jej uzyć i jaki masz firmware heh
     
  5. michal158

    michal158 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi czyta płytę z Active.iso chociaż nie mam przerobionego xboxa (tyle że ja nagrałem na DVD)
     
  6. mooje19

    mooje19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chciałem jej użyć, aby działała ściągnięta kopia gry.
    a jak mogę sprawdzić jaki mam firmware?:confused:
     
Wczytywanie...

Poleć forum