1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Active.Iso Pomoc !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ps45, Czerwiec 14, 2010.

  1. ps45

    ps45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1.Nie moge odpalić active iso na xbox u kolego dziala robie tak wkładam płytę do napedy jest napis na bialym tle wyciagam plyte i wkladam tekena 6 i to samo biale tlo (plyta skopiowana od kolegi mamy ten sam naped) u kolegi smiga
    Mam Xbox Elite 120 gb

    Proszę o pomoc !:eek:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Farius

    Farius Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. gdzie_moj_nick

    gdzie_moj_nick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    moze starsza przerobka mialem ten sam problem, wrazie problemow z activate zmien wave za pomoca programu wavespatcher
     
  5. ps45

    ps45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ja wgrać ixtreme 1.6 do konsoli i proszeo pomoc z tym Waves patcher ja zrobilem tym programem ale na Wave 1 i nei dziala lo prosze o pomoc !
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie krzycz, idź zanieś konsolę do flashu
     
  7. ps45

    ps45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na jakie wave i mi pojdzie bo pewnie mam starego ixtreme

    a gdzie w elblągu mozna zaniesc konsole do flashowania weic widzisz !

    jak to zrobic chce samemu to zrobic ?
     
  8. ps45

    ps45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    prosze o szybka odpowiedz
     
  9. gdzie_moj_nick

    gdzie_moj_nick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    sam raczej nie grzeb bo cos zepsujesz, mozesz zawsze poszukac na allegro, przerob na wave 2,wchodzisz w prgram, klikasz na dole na zmiane jezyka na angielski aby latwiej bylo sie poruszac jak to ztbisz klikach browse wybierasz spakowana gre w okienku pojawi Ci sie jaki wave ma pozniej klikasz na dowolny wave ponizej (2) naciskach patch my iso i czekasz az sie zaladuje pozniej nagrywasz za pomoca cdclone lub imgburn plik DVD i wszytskopowinno dzialac, napisz jakie gry Ci ida jakie nie latwiej bedzie ocenic jaka przerobke masz
     
  10. ps45

    ps45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie wiem jaka mam przerobka ale mysle ze mam ixtreme 1.5
    chce 3 gry odpalic ale active iso nie dziala cod 6 bad company 2 i teken 6

    wave 2 ok a wave 3 wejdzie ?
     
  11. ps45

    ps45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. ps45

    ps45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie odświeżaj co parę godzin bo dostaniesz warna . Odświeżamy co 24 godziny . Spaczuj grę ( najlepiej jakiś nowszy tytuł) do wave 2 i nagraj i sprawdz czy odpali , jeśli nie ty spaczuj do wave 3 znowu nagraj i za pierwszym albo drugim podejściem musi gra odpalić . A ty będziesz wiedział na jaki wave paczować gry .
     
  14. sikalafo

    sikalafo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-PAX
    Proponuje reflash na nowszy soft i problem sam się rozwiąże na zawsze ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum